Wednesday, June 9, 2010

Malas dan Mood Tiada

baru2 ni aku dpt offer utk main kat gig... aderla dlm 2,3 offer aku dpt...
tapi... semuanya aku tolak... haaaa.. ambik ko... bajet rockstar wanpok ni... bukan aku sengaja tolak... aku malas sebenarnya... masih penat akibat semester lepas yang begitu menyeksakan... dan sekarang aku nak berehat dan melakukan aktiviti-aktiviti untuk diri sendiri.. haaa.. kan masing-masing perlukan masa untuk diri sendiri kan..? pergi bercuti... buat apa yang kita nak buat... bla.. bla.. etc..

lagi satu sbb aku tolak... gig diorg jauh2 kot... tu ha kat JB sane tu ha... lagi satu kat kedah.. adoi semak... tp aku tak bagi tau pon kat band mate aku psl offer nie... aku senyap jer... eugene! kalo ko bc nie.. ko jgn mrh tau... nnt aku blnje ko makan kat castle.. hahahaha... band mates aku yg lain pon turut sama busy jgk... diorang pon nak rehat... haaaa.. so pendek kata, semua tgh malas dan tak bersemangat... jgn la kata kitorg ni tak bersungguh-sungguh... bukan.. tak baik ckp mcm tu.. haaa... fitnah nama nya... kitorg nak time-out jap... july ni maybe kitorg kembali..! ha.!

july ni jgk kitorg plan nak masuk recording... kenapa tak skang je..? tgh cuti ni kan..? haaa... ini adalah kerana.. wanpok dah xder duit... abis semua duit-duit aku taburkan kat percutian aku haritu.. sialan punya pulau... ko igauan.. eh..?! mcm tu ke eja dia..? ke igawwan..? arghhhh..!! mane2 jerla...

skang ni aku tgh meng"compose" beberapa lagu dan melody... dan pass pada krystle utk dia buat lirik... tgk lah mcm mane hasil nyer... sblum nie lagu dan lirik semua aku buat.. kali ini perempuan plak yg tulis lirik... aku bajet sedih abis.. sbb pompuan kan...? btol tak.. mereka lebih pndai menyusun kata-kata.. confirm tangkap leleh gitu.. hahahahaa...

akhir kata... aku skang nak laid back and relax... haa... psl percutian aku kat pulau haritu.. nnt aku update pada entry yang seterusnya.. pulau itu terbaek..!!! aku bg 80 juta bintang out of 8 bintang..!! hahahahahha..!!!!

chow!

2 comments:

Fina said...

hey u still compose melodies ke? i thought u've quit. very glad to know awak still aktif lagi dengan muzik ^^

Long Talk, Tall, Dark n Handsome said...

still... masih lagi... cumer berehat kejap..