Saturday, May 30, 2009

Aku Rndu Mmber2 Theater Aku

hahahahaha...


aleeya, sally, anny... thanks a lot guys... aku ingt korg smpai mati.. hahhahaha...

three stooges: paan, wan hensem, togepi

aku rase mcm nak main utk teater lagi ler... tp ader lg ke lpas nie...?
bdk2 nie sumer dah nak abis dah...
aduh.... togap...! jom kiter wat teater kiter berdua jer..!
ader bran xder bran...?
hahahahahahaha...

Friday, May 29, 2009

Living A Life As A Single Guy

aku rase...
hidup aku skang mmg lain...
pusing 180 degree...
xder 360 degree, sbb kalo ko pusing 360 degree ko akan berada di tmpat yg same...
get it...? xpham xper...
teruskan...
tp btol la...
hidup berubah...
aku mmg t'rase sgt2 impak dier...
sblum nie aku bahagi mase aku 20% for kwn2, 30% for my OWN FAMILY!, and another 50% for HER...
i spend half of my day with her... just imagine... parents bz... masing2 kuar awl pagi blik lewat mlm...
kurang kasih syg kot aku nie...
sedih ar....
td aku pg tgk movie ngan mmber2 lame aku kat pavillion...
midnight movie...
citer TERMINATOR SALVATION...
diorg still ajk aku tgk wayang even aku slalu tolak ajakan diorg...
aku agk terharu...
aku tolak bkn sbb ape, sbb nnt aku nak pg tgk dgn DIA...
malas la plak nak tgk wayang smpai dua kali for the same movie all over again...
tp kali ni aku follow diorg...
diorg smpai t'kejut giler aku nak follow...
aku sndri pon t'kejut diorg t'kejut...
hahahahhaa..
jd karam sing walia jap...
tp tu la..
now, baru aku sedar... aku blajar bnde baru...
love is such a game, broken all the same...
aku lg hargai kawan dr kekasih...
bkn ape...
dua2 aku bleh hargai...
tp biler dah jd mcm nie...
org yg pernah kiter kasih dl xnak b'fikir secara matang, aku dah x hargai hubungan tu lg...
friendship will last forever no matter what...
but, a serious relationship will depends on ur own situation and how u deal with it....
aku baru sedar skrang...
aku bagun dr tmpat aku t'jatuh...
aku akn cube utk repair diri aku lpas nie...
peoples change...
and this will make u a batter person in life and be more mature...
enough said..!
sigh~

Thursday, May 28, 2009

Barcalona! Barcalona! Barcalona!

aku puas hati...!

team aku mnang mlm td...!

aku pg tgk kat NZ wngse maju...

giler happening ar tmpat tu...


dr dulu aku tgk bola kat situ...

puas hati...!

barcalona klahkan MAN.U...!

hahaahahahahahahahha...!

aku puas hati...!

suare pon dah hilang nie....

aku xbleh ckp ape pon...

senyap jer...

tp hati suke giler babi...!

yahhhhhooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!

Wednesday, May 20, 2009

Prime Time Debut For My 2nd Song

sory la kalo xsedap...
lagu nie lagu sedih...
aku try record lagu nie 25 kali...
bnyi buz ym la... mak aku pnggil la... ayah aku pnggil la... adik aku jerit2 dlm umah la... aku mengalir air mate time nyanyi lg ni la(wat2 xpham sudah)...
ats sbb2 tertentu...
kalo x jelas sory la...
nnt aku dah kuar EP korg beli ek..
aku kasi jelas sumer nyer..
hahahaha...
poyo jer..
angan2 tinggi...
korg doa kan utk aku k...
part yg aku bebel2 kat blkang tu korg jgn dgr..
korg wat2 xpham jer...
jgn dgr aku bebel...
layannnn....

video

if i had an opportunity

if i had an opportunity to kill someone or a "pack" of brother...

i will kill these three son of a ****h!


credit should be given to google for this shit. if not state someone will start doing an investigation. go! go! go! horotio wannabe!

i don't know why...

but better not let them make a tour here in malaysia...

or...

somebody gonna get hurt really bad..!

mwahahahahahaha...!!!! (evil laugh)

Tuesday, May 12, 2009

WOW..!

hurmmm...
camner nak mule ek...
ha..
camni la...
dah baper hari aku x update blog aku nie kan...
sbb nyer...
aku jg adik aku kat hospital...
adik aku masuk wad...
suspek denggi....
arini br aku ader mood nak update...

lagi satu..
mmber aku dah dgr lagu yg arianna tulis tu...
dier mntak aku perform kat cafe mmber dier kat setaiwangse...
ader la dgn artist2 indie yg lain...
aku ckp relaks dl...
aku tgh wat lagu second aku..
xkan nak pg main satu lagu jer kan..?
ha..
so..
aku postponed ler peluang aku tu...
xper..
psal mmber aku ckp dier mmg ader setiap ari jumaat...
aku pon okey jer....
lg pon..
aku kene jg adik aku..
jg umah plak kalo shift parents aku yg jg adik aku...
kinda' busy lately...
but, will resume writting here a.s.a.p.

p/s: kudos to arianna for the lovely lyrics...

Wednesday, May 6, 2009

Ko Bagus Sgt...?

pnas btol la...
dah la kat k.l. skang nie tgh panas giler cuace dier...
ko tmbah kan lagi panas aku nie...
kalo ko nak curik lagu tu...
ko curik jerla...
xpyah la ko nak poyo2 tnjuk bagus ko...
kalo ko ckup bagus ko tulis la lagu sndri...
ko wat lyric sndri...
tp kalo btol la ko nak curik lagu tu...
aku xder hal la...
aku bleh buat 10 lagi lagu yg baru...
lg sedap dr yg ko nak curik tu...
aku xder hal...
mmber2 aku sume tau tu lagu aku...
dan aku yg nyanyi...
melody tu melody aku..
lyric jer bkn...
aku x'tkilan sgt la...
kalo ko bagus sgt..
ko amik lagu tu..
ko wat EP or DEMO ko pkai lagu tu...
aku nak tgk..
jauh maner ko bleh pg...
sah2 ko kene pijak kat maner2 gig..
poyo sial ko nie...
ko br nak UP ke aper..?!
ish..!