Friday, May 29, 2009

Living A Life As A Single Guy

aku rase...
hidup aku skang mmg lain...
pusing 180 degree...
xder 360 degree, sbb kalo ko pusing 360 degree ko akan berada di tmpat yg same...
get it...? xpham xper...
teruskan...
tp btol la...
hidup berubah...
aku mmg t'rase sgt2 impak dier...
sblum nie aku bahagi mase aku 20% for kwn2, 30% for my OWN FAMILY!, and another 50% for HER...
i spend half of my day with her... just imagine... parents bz... masing2 kuar awl pagi blik lewat mlm...
kurang kasih syg kot aku nie...
sedih ar....
td aku pg tgk movie ngan mmber2 lame aku kat pavillion...
midnight movie...
citer TERMINATOR SALVATION...
diorg still ajk aku tgk wayang even aku slalu tolak ajakan diorg...
aku agk terharu...
aku tolak bkn sbb ape, sbb nnt aku nak pg tgk dgn DIA...
malas la plak nak tgk wayang smpai dua kali for the same movie all over again...
tp kali ni aku follow diorg...
diorg smpai t'kejut giler aku nak follow...
aku sndri pon t'kejut diorg t'kejut...
hahahahhaa..
jd karam sing walia jap...
tp tu la..
now, baru aku sedar... aku blajar bnde baru...
love is such a game, broken all the same...
aku lg hargai kawan dr kekasih...
bkn ape...
dua2 aku bleh hargai...
tp biler dah jd mcm nie...
org yg pernah kiter kasih dl xnak b'fikir secara matang, aku dah x hargai hubungan tu lg...
friendship will last forever no matter what...
but, a serious relationship will depends on ur own situation and how u deal with it....
aku baru sedar skrang...
aku bagun dr tmpat aku t'jatuh...
aku akn cube utk repair diri aku lpas nie...
peoples change...
and this will make u a batter person in life and be more mature...
enough said..!
sigh~

1 comment:

bvlgarigirl @ Arianna said...

Macam ni la my frennn...

enjoy a new day everyday =)