Wednesday, March 18, 2009

Arghhh..!! (Versi 2)

aku rase aku nak quit blaja...
nak jual burger tepi jln...

aku rase mcm nak bnuh org arini...
sbb sifat tnjuk2 pndai ko tlah memalukan aku dlm klas...

panas dihati masih terase...
aku xkan slahkan lecturer sbb malu kan aku...

mmg slah aku sbb x study....
tp... kalo ko x tnjuk2 pndai, aku xkan kene...

tp aku bangge dgn diri aku....
aku buat jgk kat whiteboard soalan tu...

siap bg sumer classmate pham lagi...
pak2 arab dlm klass pon sumer pham...

drp dier..! buat2 tau...!
padahal habuk pon xder..!

pastu glak2 lpas aku kene blik pg tmpat ddk aku...
ish..! aku mrah bkn sbb lecturer malukan aku...

aku mrh sbb ko brlagak pandai...
pastu ko glak kan aku mcm xder aper2 yg t'jadi...

argghhhhh....!!!!
aku nak masuk af or oiam or gangstarz or blast-off etc...
xnak blaja dah...
sbb nak kene hadap mk ko lg 2 thun...!
buat aku menyirap darah jer..!
grrrrrr...!

p/s: tggu berita dlm berita harian esok.
"seorang pelajar, mati disula menggunakan batang mop lantai mak cik cleaner di sebuah universiti tempatan semalam. beliau dijumpai mati dengap penuh kesan belacan di muka, rambut, dan saluran najis."

3 comments:

si pengemis said...

"mati dengap" tu pok macam mana?
wah hebat ya..ehem mati dengap!!!!

Long Talk, Tall, Dark n Handsome said...

arghhh..!
sialan..!
typing error tu ba...
aku ndak prasan tu...

||alis|| said...

relaks dik..
rugi jer benti blaja dek kerana budak cam tuh...

chill oke?

:)