Thursday, March 12, 2009

Aku suke Bnde yg org lain xsuke...

aku mmg sk wat bnde2 yg org lain xnak wat....

byk dah...

mmber2 aku kat hometown sumer ckp aku xbtol...

sk wat bnde2 plik...

tp aku rase x pon...

salah satu nyer dl aku prnah tgkap brung pkai tudung saji mak aku...

dpt wei..! 3 ekor kau..!

hahahahahaha...

dan aku akn truskan wat bnde2 mcm nie...

bnde yg plaing latest mmber aku sound aku pelik adlah...

time aku beli ukulele... gitar kecik hawaii tu...

diorg ckp aku ni sk bnde yg bkn2....

skali aku main bnde tu dpn diorg...

drp 10 org yg tgk, 6 org drp mreka nak berguru dgn aku....

ha.. tgk.... ngeh ngeh ngeh....

ktuk2 aku lg...

ni ha rupe gitar kecik aku kalo saper yg blom tgk lg sblulm nie...



arini plak..

aku dah pasang citer2 utk wat bnde pelik lg...

aku xtau la kalo korg rase plik ker tidak....

tp mmber aku ckp pelik jgk la...

hahahahahahaa...

aku xksah...!

mmg itu pon yg aku nak...

aper yg aku pkir...?

aku nak bli satu bib overall..

korg tau mcm maner rupe bib overall...?

ha...

ini ha ruper dier....

ia adlah sejenis pakaian k...

n aku dah usha kat ebay n amazon...

hrge dier mmg berbaloi la bg aku...

worth buying...

aku nak kembali ke mase aku kcik2...

sbb aku prnah pkai bju nie dl time kecik2...

nak tgk..?

ni ha...

hehehehehehehehe...

dan...

aku dah besar skang...

n aku nak pkai blik fashion nie...

ngeh ngeh ngeh...!

dan mungkin aku akn kelihatan sprti brader kat bwh nie...!

hehehehehehe...

p/s: tatkala aku sdg memikirkan utk m'buat bnde2 pelik, aku akn menjadi seorang yg poyo utk durasi slame 30 mnit... selepas itu, aku okey blik...

2 comments:

||alis|| said...

salam ziarah.

ok la baju bib tuh. comel. dulu2 akak pakai gak, kikilala brand, haha!

sepet a.k.a zack_u said...

oh ko memang pelik..huhu!!