Sunday, October 4, 2009

Offer Untuk Korang!!!!!

tarik nafas pjg2 dulu...
sbb dah lame aku tak update blog nie..
dah berhabok dah...
cume tak bersawang jer lagi..
ffuuhhhh..!! ffuuhhh..!! (tiop habok)

okey.. first thing first... aku nak citer... smlm ex aku ajk aku teman kan dier mkn... dier ckp kat umah dier xder mknan sbb mak bpak dier xder kat umah... aku pon okey jerla.. sbb dier slalu text aku... tp aku wat dek... iyerla... nak balas dendam kan.. tp kali nie.. masih dlm mood raye... aku still nak maaf2kan org nie.. aku setuju la teman kan dier mkn...

kitorg pg mkn kat pandan indah... mkn2 la... sambil borak2... pastu dier tnyer aku... naper x bg tau dier psal mama dier call aku...? hahahahahaha.. aku gelak jer... aritu.. mama dier ader call aku... tnyer naper xdtg raye... aku segan ar sbnar nyer... tp aku xbg ar tau dier... sbb aku mlas nak pjg2 citer... pastu dier ckp... mama dier slalu puji aku dpn dier... hahaha.. aku gelak jer... mama dier ckp aku baik.. aku bangge la kan.. hahahaha.. org puji kiter baik... tp jgn la over bangge plak kan... xbaik... masyarakat benci nnt...

aku tnyer dier psl bf baru dier... dier citer sikit2 jer... pastu dier senyap.. aku nak tgk gmbar bf baru dier pon dier x kasi... aku tnyer la knape..? dier ckp bf baru dier, kalo nak di compare kan dgn aku.. mcm matahari ngan pluto kate nyer... dier ckp aku jauh lebih bagus... "yg maner pompuan mcm dier xpatut dpt.." kate dier la.. aku xkate pon mcm tu...

kitorg senyap jer lpas tu... for a 15 minutes... lame kan..?
aku ngaku la.. aku terpikir balik kisah2 silam aku ngan dier dulu... hahahahahhaa... maybe dier pon same kot... hahahaha...

abis jer mkn.. byar2... blah...

odw dlm kereta dier.. dier yg bwk... hp aku b'bunyi... ader msg drp zafir.. mmber aku...

msg zafir: "wan! lpak tak ini mlm?!"

biler aku nak bkak msg tu... aku nmpak dier jeling ke arah talifon aku... hah.!!!! kantoi..!!!!

aku amik talifon aku tu... ltak kat dpn mk dier... bg dier bace msg tu... dan saper yg hantar.. dier senyap jer lpas tu... lalu aku pon berkate: "xpyah jeling2 lain kali... kalo nak tau saper yg hantar tnyer jer... kalo jeles ckp jeles... (itula sbb nyer kitorg clash, dier ingt aku ader gf lain yg aku sndri xtau dtg dari maner... since dier jeles bute dgn pompuan yg xwujud tu... terus dier mntak clash without tnyer aper2 dari aku or explaination dari aku..) saye xder msg ngan pompuan lain lagi wat mase skang nie... saye x hensem... saye hitam... kalo dah ader nnt saye bg tau la.. awk jgn risau.." dier senyap jer... pastu aku nmpak air mate mengalir dari mate dier... smpai jer kat umah aku terus aku ckp terime kasih cpt2... dan kluar dari kereta... terus masuk umah... ye.. aku sgt kurang ajar.. tp... aku t'pakse buat mcm tu sbb aku nak bg dier sedar...

okey2...
dah..
abis citer psl cintan-cintun nie...

kembali ke tajuk asal...
aku ader nak offer korg satu bnde nie...
which is...
Indahkan Luahan Hati Anda Dengan Melody

sekiranya anda pernah menulis puisi, sajak, seloka, pantun dan yg seangkantan dgn nyer, dan juge tidak keberatan utk berkongsinya bersama-sama saya dan rakan bloggers yang lain. sila email kan karya anda itu kepada saya, dan saya akan buat sesuatu dgn karya anda itu. saya akn pilih yang terbaek dan nyanyikan utk korg.. atleast korg akan ingt hasil karya korg smpai biler2... hehehehehe... saya akan cube yg terbaek utk indahkan karya anda.

  1. bahasa: melayu atau english. (sbb xtau bahase yg lain)
  2. tema: persahabatan, cinta, kisah hidup, dendam, happy mod, aper2 jerla...
bvlgarigirl@arianna pernah mencuba nasib... dan dier suke kan nyer... hahahahaha...
sile iklan kan kalo anda ader member2 yg pndai menulis puisi...
terime kasih yee!~

selamat maju jaye!~

3 comments:

Fina said...

yeah, heard it. bicara cinta arianna. and selalu juga nyanyi2 lagu tu kat bilik. lagu tu nyanyi ikut versi perempuan pun sedap juga :) and ya, i do singing too. tapi tak reti main gitar mcm awak! :D

i hope i pandai buat puisi, tapi saya tak reti lah.. but this is a great offer. i'll try :D

Long Talk, Tall, Dark n Handsome said...

owh..! really..? teringin nak dgr versi pompuan.. hehehe...
xpndai main gitar pon xper... suara pon penting gak... aperlah sgt melodi yg indah kalo takder suara yg indah...

try la k...! all the best..!!

Ceera said...

bagusssssssss

ko memang kena buat cam2, baru dia terasa tercabar skit..