Tuesday, February 9, 2010

Say Hello! To Velcro! And Cats Do Cry!

hello kids!

hello world!

perghhhh..!!
lame nyer x update blog...
sekira nyer aku update nie maksudnyer aku sedang berada dalam kelapangan masa yg amat sgt..
even jam telah menunjukkan pukul 4:20 a.m.
chantek.!!!

okey...
terus...
lately aku sgt2 bz...
bz with my social life, classes, and music...
i've 3 commitments on the same time...
but i no which one is my first priority...
sgt2 penat...
mate lebam...
sehinggakan aku kene infeksi pada kelopak mate sebelah kanan...
haihhhh...

anyways..!
aku ingin memberituahu sesuatu to all my fellow blogges yg still sudi bace blog aku.. walaupon korg silent reader skali pon..
am really2 appreciate it so much...
aku ingin memberi tahu bahawa aku akan beraksi dgn band baru aku iaitu Velcro!
Cats Do Cry still ader...
Velcro ni sajer jer...

actually Velcro is my bandmate's band...
haaa...
paham x..?
xpaham...? hahahahahahahha...
sice dier pnyer lineup dah nak berpecah...
ader yg pg kerja kat selatan tanah air..
ader yg dah kawin n move to UK...
ader yg dah ader komitmen dgn band sndri...
so... ats name setia kawan...
aku pon dgn rela hati menolong beliau...
kenapa jadi mcm nie..?
bnde2 nie semua adalah satu perkara yg normal bg kami yg baru nak bertapak...
owh..! lupe... dlm Velcro aku sbg bassist sahaja...
tidak menyumbang kan khidmat dlm paduan suara...
tp aku akn menyumbangkan beberapa lagu utk Velcro...

kalo korg nak dgr lagu2 Velcro...
korg bleh pg kat myspace Velcro dgn meng"klik" link dibawah ini...

Velcro! Velcro! Velcro!

kalo korg nak tgk Velcro beraksi secara live...
hadirkan diri anda di LEPAQ Cafe jumaat ini...

see ya there!!!

sekian sahaja dari saya...
-wanpok-

1 comment:

nadia_saleh said...

babe,follow ko!ko transparent.siyes muke ko ganas tp ko agk cm waffle kat hati.. :D