Thursday, September 3, 2009

Offer!!!!

~hey dude... my band is lookin for guitarist 4 my band.. genre hardcore/ metal if u interested.. let me know ya..

ader org anta komen nie kat myspace aku...
aku bc jer...
aku rase mcm teruje...
ader org nak aku main utk band dier...
wow...
aku yg xhebat nie ker...
adoi...
rosak lu pnyer band nnt brader...
tp...
ssah la...
dier nak main hardcore or metal...
which is i'm not really into those genre...
tp xperla...
aku tolak jer offer diorg...
tp dgn bg kate2 smangat yg bagus...
sprti:-
bro... aku xhebat la... ko carik yg lagi hebat la... aku mian biase2 jer... aku harap band ko femes satu hari nnt.. majukan lah arena seni tanah air kite... berseni kerana seni kite... bkn kerana sehelai kertas yg ader gmbar org pkai tengkolok... okey...

main factor aku lpas kan offer tu adalah sbb aku terlampau byk komitmen skang nie... aku xlrat la.. aku nak fokus kat study aku dl... aku bkn nyer mcm yuna... hebat... amik law.. bleh bermuzik2 lg... i wish i am yuna...


4 comments:

Ceera said...

kalau ada rejeki ko kat muzik, tak kemana punye..

Long Talk, Tall, Dark n Handsome said...

ala...
xnak la...
aku xder pakej la nak jd artist...
hahahaha...
stakat main sk2 jer sudeyh...

anisizatyA.J said...

haha yuna awesome gila kan? anyways i feel the same thing pasal adik last saya.duduk rumah je sorng2 sebab semua kt campus n boarding school.lonely gila dia tu..huhu

Long Talk, Tall, Dark n Handsome said...

dier mmg awesome la... kalo dier taste i.. dah lame i ngorat dier.. hehehehe.. hurmmm... mmg btol2 kesian la... dier sorg2 jer... sedih2...